Blog

Hér starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Senest har jeg prøvet at eksperimentere mere med sort/hvide landskaber. Jeg fik inspirationen til denne i nogle gamle negativer fra vores ferie i Marocco, og jeg er rimelig glad for resultatet. Det er et slags landskab som stiller en masse spørgsmål og lader dig undre hvad som er undladt fra billedet.

Sidste uge var jeg inde i byen og se en udstilling. Det var en samling værker af moderne malere, fotografer og konceptuelle kunstere. På mange måder fandt jeg det inspirerrende, og på andre ikke så meget. Lad mig guide gennem udstillingen fra mit perspektiv.

Da jeg først startede med at male, prøvede jeg at fange hver en lille objekt meget detaljeret og placere det i et landskab som allerede var fuld. Da jeg senere så på disse malerier indså jeg, at modtageren ikke vil kunne vælge hvad at fokusere på først. Opdagelsen af minimalismen har virkelig hjulpet mig med det, hér er fem gode tips som måske også kan hjælpe dig.